Lessen/ vrij rijden

PSV Laarwoud biedt haar leden de mogelijkheid om lessen te volgen onder leiding van gediplomeerde instructeurs. Bij ons kan je de volgende lessen volgen:

  • Dressuurlessen;
  • Menlessen.
  • Springactiviteiten

Indien je belangstelling hebt voor het volgen van lessen dan kan je komen kijken tijdens de lessen en in overleg met de instructeur de mogelijkheden bespreken. Daarnaast kan je eventueel contact opnemen met het bestuurslid welke als aanspreekpunt fungeert voor de verschillende afdelingen.

In gezamelijk overleg zal dan worden bepaald in welke les je uiteindelijk wordt ingedeeld.

Indien je nog niet zeker bent bestaat de mogelijkheid om een proefles te volgen. Ook dit dient in overleg met de instructeur plaats te vinden.

De indeling van de lessen staat in principe vast voor de duur van een half jaar. Daarna zal in overleg met de instructeurs de lesindeling worden geëvalueerd en eventueel worden aangepast.

Instructeurs

De lessen bij de PSV Laarwoud worden op dit moment verzorgt door de volgende instructeurs:

Alex Poelman 0594 – 785 021 mennen
Patricia Hadderingh 06 3063 3032 dressuur manegepony’s
Gaby Witterman dressuur
 Tom Werkman  springen

Verhindering en presentie

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op de les, dan dien je je tijdig af te melden bij de instructeur, zodat de lessen eventueel door de instructeur samengevoegd kunnen worden.

De instructeur houdt een presentielijst bij die o.a. wordt gebruikt voor het maken van een evenwichtige lesindeling en voor de uiteindelijke facturatie.

Lestijden / en vrij rijden

2018 Jaaroverzicht lessen

Iedereen die dressuurlessen volgt heeft recht op 40 lessen, de menners op 30 lessen behalve de pony ruiters, als men een les niet kan dan vervalt het recht op deze les, alleen als de instructeur niet kan of het bestuur pland op een lesavond een activiteit zodat de les niet door kan gaan dan word deze opnieuw ingepland.

Vrij rijden

Weekoverzicht bakgebruik

Naast de lessen is de manege uiteraard beschikbaar voor het vrij rijden voor die leden die zich daarvoor hebben aangemeld.

Om de vrije uren zo evenwichtig mogelijk te verdelen onder de verschillende afdelingen vindt je hieronder de indeling.

Het gaat hier om een “Richtlijn”. Het is uiteraard mogelijk om in overleg op elkaars tijden te rijden, mits de bak vrij is. Tijdens de lessen en activiteiten is de bak uiteraard gesloten voor het vrij rijden. Kijk hiervoor op het bord in de manege of op deze site.